TYC na 38. INA Buzetskim danima

TYC NA 38. INA BUZETSKIM DANIMA

TOYOTA YARIS Challenge od 13.-15.09. bio je gost na 38. INA Buzetskim danima, oktanskom spektaklu u Buzetu, u okviru kojeg se i održava FIA Europsko prvenstvo na brdskim stazama, gdje vrijedni organizatori iz AK Buzet u suradnji sa gradom Buzetom i sponzorima već 38. put organiziraju najpopularniju i najposjećeniju auto utrku u HR a i šire. Ove je godine nastupilo 270 vozila i vozača iz 13 zemalja u natjecateljskoj konkurenciji.

U petak 13.09. TOYOTA YARIS Challenge se predstavio sa našim TOYOTA YARIS natjecateljskim i Safety car vozilom u društvu nove TOYOTA Supre na glavnom gradskom trgu. Uz veliki broj građana Buzeta i gostiju koji su nas posjetili posebno su nas razveselili Buzetski prvašići koji su došli razgledati naša vozila a posebno ih je oduševila naša natjecateljska TOYOTA YARIS 1,5 VVT-i TYC edition koju su mogli detaljno razgledati, sjesti u trkaće sjedalo i obući trkaću zaštitnu kacigu.

Istoga dana u večernjim satima imali smo priliku predstaviti naše TOYOTA YARIS Challenge kup natjecanje u VIP šatoru organizatora svim nazočnima a posebno smo bili počašćen što je poslije nas prezentaciju svoje višegodišnje suradnje sa jednim od najpoznatijih F1 teamova i njihovim vozačima R.Barricheliom i M,Scumacherom održao naš svjetski poznati specijalist iz Pule dr. Stanislav Peharec.

U suboti i nedjelju 14.-15.09. u natjecateljskom dijelu programa naše su TOYOTE odradile puno kilometara na legendarnoj Buzetskoj brdskoj stazi dužine 5.001 metar. TOYOTA YARIS SC edition odlično je obavila svoju ulogu službenog sigurnosnog vozila ( Safety Car ) a natjecateljska TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i TYC edition odradila je više od 10-tak promo vožnji najsretnijih i najbržih natjecatelja u nagradnoj igri na facebooku ovlaštenog Toyota trgovca za Istru, AOTO WILL iz Poreča.

Sva tri dana pratilo nas je prekrasno vrijeme i više tisuća fanatičnih navijača koji su stvorili već nadaleko poznatu euforičnu atmosferu a posebno na legendarnim mjestima i zavojima u Komušćici i Svim Svetima.

I na kraju još jedna velika pohvala svim djelatnicima, volonterima i zaljubljenicima iz AK Buzeta i ostalih prijateljskih klubova koji su vrijedno radili proteklih 365. dana na organizaciji ovog oktanskog spektakla.

Vidimo se i dogodine.

TOYOTA YARIS CHALLENGE

SUPPORTED BY

KONTAKT

BONUM MOTUS d.o.o.
Toyota Yaris Challenge
Uprava: Letinčićeva 13 
Ured TYC: F.Tenchinija 2a – IV kat, 10090 Zagreb
e-mail: info@bonum-motus.hr

GENERALNI PARTNER

Zatvori