Sponzori

Kao i svako drugo natjecanje, tako i auto sport, kao jedan od najatraktivnijih ali i financijski zasigurno najzahtjevnijih sportova, ne može bez sponzora i njihove financijske podrške.

Zato je TOYOTA YARIS Challenge i zamišljen u formatu mono kup natjecanja na kružnim i brdskim stazama,  kako bi bio najatraktivniji za gledatelje i medije a samim time i za poslovne i promidžbene interese sponzora, koji kroz takav mono kup format  natjecanja i njegovo praćenje kroz samo natjecanje i u medijima ( TV, radio, tiskani mediji, web, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube…) mogu ostvariti svoje promidžbene aktivnosti i promovirati svoje kompanije ili brandove proizvoda i/ili usluga.

Kako je TOYOTA YARIS Challenge zamišljen kao regionalno natjecanje ( HR, SLO, SRB, BiH ) tako su i potencijalni sponzori i partneri TYC-a primarno kompanije iz HR ali i cijele regije pa i šire koje svoje poslovne interese imaju u regiji te žele svoje promidžbene aktivnosti prezentirati i kroz TYC  na gore navedenim tržištima.

Stoga smo pripremili široku paletu atraktivnih sponzorskih paketa prilagođenih navedenim kompanijama kroz koje svaka od njih ciljano može najučinkovitije iskoristiti uložena financijska sredstva i odabrati idealan paket ponuđenih promotivnih i medijskih aktivnosti tokom pripremne sezone 2019. a pogotovo u naredne tri aktivne natjecateljske sezone 2020.-2022.

Naša marketinška ekipa također vam stoji na raspolaganju za sve ostale vaše želje, promotivne akcije i zajedničke programe koje se mogu dogovoriti i ostvariti kroz TYC.

DOBRO DOŠLI na uzbudljivo i nezaboravno zajedničko trogodišnje oktansko&adrenalinsko putovanje sa TOYOTA YARIS Challenge.

Zlatni - GENERALNI sponzor-dodatak imenu TYC

Srebrni sponzori

Brončani sponzori

TOYOTA YARIS CHALLENGE

SUPPORTED BY

KONTAKT

BONUM MOTUS d.o.o.
Toyota Yaris Challenge
Uprava: Letinčićeva 13 
Ured TYC: F.Tenchinija 2a – IV kat, 10090 Zagreb
e-mail: info@bonum-motus.hr

GENERALNI PARTNER

Zatvori