Partneri TYC-a

Svaki početak, kada projekt iz idejne faze prelazi u operativnu realizaciju,  je težak i iziskuje određene financijske napore organizatora a posebno ovako zahtjevan projekt u auto sportu kao što je organizacija mono kup natjecanja poput TOYOTA YARIS Challenge.

Zato realizacija TYC-a ne bi bila moguća bez partnera koji su u samom početku prepoznali potencijal i vrijednost TYC natjecanja i vidjeli svoj poslovni i promidžbeni interes u TYC-u, te se odlučili aktivno uključiti i tako pomoći u organizaciji i realizaciji TYC natjecanja.

Ovim putem se AKK DS Racing Prelog i Bonum Motus kao idejni začetnici i organizatori TOYOTA YARIS Challenge natjecanja, zahvaljuju svim TYC partnerima na njihovoj dosadašnjoj i budućoj potpori te svima zajedno želimo uspješnu poslovnu partnersku suradnju za vrijeme cijelog ciklusa održavanja TYC-a.

Generalni partner TYC

TOYOTA CROATIA

Toyota Croatia d.o.o. generalni je uvoznik i zastupnik za marke Toyota i Lexus na području Republike Hrvatske. Tvrtka je osnovana  2002. godine u Zagrebu od strane regionalnog poduzeća Toyota Adria d.o.o.

U Hrvatskoj se maloprodaja automobila marke Toyota odvija kroz 9 prodajnih salona, dok se maloprodaja Lexus vozila odvija u 1 prodajnom centru.

Za servisne usluge, popravke te prodaju rezervnih dijelova i dodatne opreme marke Toyota na području Republike Hrvatske, ključna je mreža od 11 ovlaštenih servisa i partnera koji posluju po najvišim standardima kvalitete, čiji su zaposleni kontinuirano uključeni u treninge i edukaciju koju provodi Toyota.

Još od 1957. godine Toyota je uspješan natjecatelj u području auto-motor sportova uključujući FIA World Rally prvenstvo (WRC) te Svjetsko prvenstvo izdržljivosti (WEC).  Za Toyotu, aktivnosti povezane sa automobilskim sportom imaju posebnu značenje. Ekstremni uvjeti automobilskih sportova otkrivaju puni potencijal vozila. Potencijal koji ne vidimo u svakodnevnoj vožnji. Auto-motor sportovi omogućuje da se testiraju ultimativne granice vozila s ciljem da se u budućnosti stvaraju “uvijek-bolji” automobili. U Toyoti također vjeruju da sportska vožnja pod ekstremnim uvjetima  pruža brojne mogućnosti za razvoj automobila ali i za napredak ljudi uključenih u održavanje, promociju i prodaju tih automobila.

Toyota Hrvatska: Posjeti stranicu

Toyota automobili: Posjeti stranicu

Mreža ovlaštenih Toyota partnera: Posjeti stranicu

Financijski partner TYC

UniCredit Leasing

  • UniCredit Leasing s klijentima i partnerima gradi dugoročno partnerstvo zasnovano na povjerenju. Nudimo uslugu i pouzdana rješenja prema potrebama svojih klijenata. Planirate li nabavku Toyota vozila, odaberite jedan od modela uz posebne uvjete financiranja koje smo za vas pripremili, a prema vašim željama i mogućnostima. Za sve upite kontaktirajte nas s punim povjerenjem. Vaš UniCredit Leasing.

Medijski partner TYC

Kreator TV

Kreator TV je specijalizirani hrvatski sportski kanal s naglaskom na motorsport. Započeo je s emitiranjem tijekom 2011. godine. Isprva zamišljen samo kao program za prijenose Formule 1™, u 2013. godini nakon investicije u vlastiti televizijski centar, program širi i na ostale sadržaje poput MotoGP-a, WTCC-a, ERC-a, Alpari World Match Race-a i ostalih sportskih sadržaja. U vlastitoj produkciji Kreator TV realizirao je prijenose utakmica Prve hrvatske malonogometne lige, Druge hrvatske nogometne lige, Hrvatskog nogometnog kupa te utakmice KHL Medveščak u EBEL-u. Također, Kreator TV svake godine medijski prati, reportažama ili izravnim prijenosima, minimalno 20 – 30 natjecanja pod okriljem Hrvatskog auto i karting saveza  ili Hrvatskog motociklističkog saveza. Kreator TV predstavlja dugoročnu investiciju Kreator grupe u čijem je stopostotnom vlasništvu.

 

Portal GP1

S preuzimanjem medijskih prava Formule 1 za područje Hrvatske početkom 2011. u sklopu Kreator grupe pokrenut je i portal GP1.hr. Osnovna namjera bila je nadopuniti prijenose te posjetiteljima osigurati dodatne informacije o Formuli 1, kasnije i MotoGP-u. Međutim, od samih početaka portal bilježi iznimnu posjećenost te nas je upravo veliki broj korisnika “prisilio” na predano unaprjeđenje portala koji je od prve verzije evoluirao u multimedijalnu platformu za ljubitelje Formule 1. GP1.hr jedan je od najposjećenijihstranica u Hrvatskoj i to kontinuirano. Objektivne vijesti naših novinara, stručne kolumne te ostali sadržaji zaslužni su za kontinuirani rast, a vijesti s našeg portala redovito preuzimaju i najposjećeniji news portali poput index.hr, vecernji.hr i ostalih. Od 2019. portal GP1.hr uveo je i rubriku HR Automoto te redovito izvještava o hrvatskom automobilizmu i motociklizmu.

Sportski partner TYC

Automodrom Grobnik

Da li si spreman za iskonski adrenalin?

Ukoliko si spreman za uzbuđenje i adrenalinsku pustolovinu, Automotodrom Grobnik je pravo mjesto za tebe! Automoto sportovi na području Kvarnera imaju duboke korijene, bogatu i slavnu prošlost, tradiciju od početka 20 stoljeća, a na Automotodromu Grobnik održavaju se manifestacije od 1978.g. Zaljubljenici auto i moto sportova bit će oduševljeni brojnim domaćim i međunarodnim utrkama motocikala i automobila različitih klasa. Na Automotodrom Grobnik dolaze profesionalni timovi iz Hrvatske i cijele Europe na testiranja, treninge i utrke. Međutim, i svi vi strastveni amaterski vozači u mogućnosti ste upoznati našu stazu u vrijeme Grobnik OPEN DAY dana kada je staza namijenjena upravo vama. Isprobaj i upoznaj svoje vozačke vještine i utrkuj se na sigurnoj profesionalnoj trkaćoj stazi, a ne po gradovima i autoputovima gdje dovodiš u opasnost sebe i druge.

Danas

Od izgradnje 1978 godine do danas pista zadovoljava stroge kriterije svjetske auto i moto federacije (FIA i FIM).
Svake godine sve veći broj vozača posjećuje Automotodrom Grobnik od turističkog , europskog pa do svjetskog značaja. S posebnim zadovoljstvom ističemo da je automotodrom svakodnevno u funkciji treninga, testiranja ili određenih manifestacija. 2018.g. je značajna za AUTOMOTODROM GROBNIK jer su krajem 2017.g, točnije 4.12.2017.,  službeno počeli radovi na stazi. Novi važan datum u povijesti staze na Grobniku je 9. travnja 2018. kada je dovršen zadnji metar novog asfalta na stazi. 5,200 tona mase prekriva 55,000 kvadratnih metara staze. Na novoj stazi nalazi se 2500 metera novih rubnika, nova zaštitna ograda, te je staza poravnata i proširena prema standardima. Tijekom prvih vožnji na novoj stazi, rezultat 01:28.618 je najbolji dokaz odlično obavljenog posla sa novom stazom.

 

 

TOYOTA YARIS CHALLENGE

SUPPORTED BY

KONTAKT

BONUM MOTUS d.o.o.
Toyota Yaris Challenge
Uprava: Letinčićeva 13 
Ured TYC: F.Tenchinija 2a – IV kat, 10090 Zagreb
e-mail: info@bonum-motus.hr

GENERALNI PARTNER

Zatvori