#71 / TOMISLAV NOVOSEL

#71 / TOMISLAV NOVOSEL

#71 / TOMISLAV NOVOSEL

Tomislav Novosel uspješan je poslovni čovjek i veliki zaljubljenik u automobile i auto sport. Kao direktor i suvlasnik jednog od najvećih ovlaštenih centara za prodaju i servis  TOYOTA automobila veliki je zaljubljenik u ovu japansku marku kvalitetnih automobila sa dugom povješću i natjecateljskih vozila.

Rođen je 1971. u Sisku, HR središtu naftne i metalne industrije.

NJegov moto je – Ako nešto stvarno voliš i želiš, nikad nije kasno za to i ostvariti.

Tomislav se kao veliki zaljubljenik u TOYOTA vozila i auto sport odmah na samom početku zagrijao za TOYOTA YARIS Challenge natjecanje i postao je 1. Ugovorni vozač TYC natjecanja. NJegovi motivi za ulazak u TYC natjecanje osim gore navedenih su i velika želja za usvajanjem i poboljšanjem vozačkih vještina, druženje sa ostalim vozačima i naravno promocija TOYOTE kao marke vozila koja uz najkvalitetnija hybridna vozila proizvodi i sportske automobile sa dušom.

Tomislav je kao veliki zaljubljenik u TOYOTA vozila isto tako ponosni vlasnik super očuvane TOYOTA Celice 1.8 iz 1998  god. koju je obljepio u Toyota Rally Team naljepnice i polako je sređuje za trke.

Tomislav je član AKK DS RACING Prelog.

#71 TOYOTA YARIS 1.5 VVT-ie TYC edition plus

GLAVNI SPONZOR

Naša misija je izgraditi dugoročne odnose s našim kupcima/klijentima i pružiti im cjelovitu te najkvalitetniju uslugu na hrvatskomu tržištu.
Najkvalitetnija usluga i dobri odnosi s našim klijentima misija su naše tvrtke Rotus Novosel d.o.o. Kao dio Toyota obitelji svakom svom klijentu, pravnoj i fizičkoj osobi, pružamo brzu i učinkovitu uslugu u svim segmentima prodaje i servisiranja Toyota automobila.
Poslovanje tvrtke započelo je krajem 2009. godine, ovlaštenim servisiranjem. Ponosni smo, što sve do danas ostvarujemo najbolji rezultat prema mjerenju zadovoljstva klijenata. Od samog početka, Rotus Novosel primjenjuje ‘Kaizen principe poslovanja’, njegujemo izvornu Toyotinu i svjetski priznatu korporativnu kulturu unapređenja poslovnih procesa, koja omogućuje postizanje maksimalne izvrsnosti i vrijednosti usluga za klijente, uz istovremeno povećanje interne efikasnosti.
Neprestano nastojimo zadovoljiti i premašiti očekivanja naših kupaca/klijenata u skladu sa njihovim potrebama. Na raspolaganju je uvijek ljubazno i profesionalno osoblje koje brine o svim zahtjevima kupaca i omogućuje servis po visokim standardima. Naš cilj je da klijenti budu u potpunosti zadovoljni svojim izborom prilikom kupnje i uslugom servisiranja. Danas se Rotus Novosel može pohvaliti efikasnom procesnom organizacijom u prodajnom i servisnom dijelu koju odlikuju produktivni i profitabilni operativni i upravljački poslovni procesi.
Dinamičan razvoj, kontinuirana analiza kvalitete prodaje i servisa, timski rad i motiviranje zaposlenika samo su neke od aktivnosti Rotus Novosela na putu poslovnog uspjeha i stabilnog poslovnog rasta. Težimo konstantnom povećanju kvaliteta i vrijednosti pružanja usluga našim klijentima.
Vjerujemo da će nas klijenti i u budućnosti prepoznati kao idealan spoj inovativnosti, znanja, kvalitete i sigurnosti te da će upravo Rotus Novosel d.o.o. postati njihov prvi i najbolji izbor.

 

Radujemo se Vašoj posjeti u bliskoj budućnosti.

SPONZORI

NOVOSTI

MULTIMEDIJA

TOYOTA YARIS CHALLENGE

SUPPORTED BY

KONTAKT

BONUM MOTUS d.o.o.
Toyota Yaris Challenge
Uprava: Letinčićeva 13 
Ured TYC: F.Tenchinija 2a – IV kat, 10090 Zagreb
e-mail: info@bonum-motus.hr

GENERALNI PARTNER

Zatvori