#6 / VILIAM PRODAN

#6 / VILIAM PRODAN

#6 / VILIAM PRODAN

Jedan od najuspješnijih hrvatskih automobilista mlađe generacije, Viliam Prodan, rođen je 1986. godine u jednom od oktanskih središta HR-Buzetu.
U autosportu aktivno je od 2006. godine i iza sebe ime veliko vozačko iskustvo u više automobilističkih disciplina.

Viliamov natjecateljski CV  :
2006. – Autoslalom-učesnik
2007. – Brdske utrke – 1. mjesto PH gr. N2
2008. – Brdske utrke – 1. mjesto PH gr. N
2009. – Brdske utrke – nastupi na PH i EU prvenstvu
2010. – Brdske utrke – nastupi na PH i EU prvenstvu
2011. – Rally – 1. mjesto PH klasa N3 ( Honda Civic type R )
2012. – RAlly – 1. mjesto PH klasa 3 ( Citroen C2 R2 max )
2013. – Rally – MITROPA European rall cup – 1. mjesto u kalsi 2WD vozila ( Citroen C2               R2 max) – jedini naslov od HR posada u ovoj konkurenciji u zadnjih 50 god
2014. – Rally – 1. mjesto PH klasa 3 ( Peugeot 208 R2 )
2015. – MITROPA European rally cup – 3. mjesto u ukupmom poretku u klasi 2WD                     vozila ( Peugeot 208 R2 )
2016. – ITALIAN rally championship – 5. mjesto u konkurenciji R2 automobila (                           Peugeot 208  R2 ) u sklopu najtežeg nacionalnog prvenstva u EU
2017. – Rally – PH pobjeda na Opatija Rally sa R5 automobilom ( Peugeot 208 R5 )                     prva HR posada koja je nastupila u R5 vozilu u sklopu PH
2018. – Rally – PH 2. mjesto naOpatija Rally, 3. mjesto na POreč rally i pobjeda na                     Brdskom prvenstvu europe u Buzetu sa R5 vozilom ( Škoda Fabia R5 )
2019. Rally – 1. mjesto PH klasa 2 ( Renault Clio R3 )

Viliamov moto je – Život je lijep !

Za ulazak u TOYOTA YARIS Challenge natjecanje odlučio se  jer je mišljenja da je to dobar i vrlo pozitivan projekt koji smatra novim natjecateljskim izazovom i iskorakom u novu disciplinu, kružne utrke, u kojima još nije sudjelovao, a sve sa željom da u istovjetnim vozilima usporedi svoje vozačke vještine sa ostalim sudionicima TYC natjecanja. Ujedno svaki kilometar proveden za volanom trkaćeg vozila i na treninzima i na utrkama smatra vrlo bitnim za upgrade svojih vozačkih vještina.

Viliam je član AK OPATIJA motorsport.

#6 / TOYOTA Yaris 1.5 VVT-ie TYC edition plus

GLAVNI SPONZOR

Automatic servis d.o.o.

Osnovan je 1996. godine u Buzetu.

Osnovna djelatnost društva je prodaja usluga putem samouslužnih aparata za tople i hladne napitke te snack proizvode, prodaja aparata za kavu, prodaja snack proizvoda, espresso kave i svih pratećih sirovina za aparate te prodaja aparata i rezervnih dijelova. Također nudimo uslugu postavljanja i održavanja Ho.Re.Ca. aparata. Sjedište poduzeća je u Buzetu, Naselje Baraka 7 u poslovnom prostoru od 2000 kvadrata, te poslovnice u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Puli, te servisno distributivnim centrima Dubrovnik, Zadar i Umag.

Generalni smo zastupnik za uvoz automata i aparata proizvođača “Bianchi”, “Necta”, “RheaVendors”, “WMF” “SPM” kao i proizvoda “Ristora” (čokolada, mlijeko u prahu, čaj, … ), kava ”Amigos”, “Pera”, “Lavazza”,“Gimoka”, “Bristot”, asortimana plastičnih artikala za automate proizvođača “Vendorplast” i naplatnih sistema proizvođača “Comestero group” za Hrvatsku.

SPONZORI

NOVOSTI

MULTIMEDIJA

TOYOTA YARIS CHALLENGE

SUPPORTED BY

KONTAKT

BONUM MOTUS d.o.o.
Toyota Yaris Challenge
Uprava: Letinčićeva 13 
Ured TYC: F.Tenchinija 2a – IV kat, 10090 Zagreb
e-mail: info@bonum-motus.hr

GENERALNI PARTNER

Zatvori