17.09.2019. TYC trening za “Brze i žestoke” u Zagrebu na ORYX centru za sigurnu vožnju

TOYOTA YARIS Challenge i AK INA Delta organizirali su na ORYX centru sigurne vožnje prvi trening za mješovite timove glumaca i pjevača u natjecateljskoj TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i TYC edition pod instruktorskom palicom našeg poznatog vozača Juraja Šebalja kako bi što spremniji dočekali nastup na autoslalomu 22.09. u okviru oktanskog spektakla “Brzi i žestoki” oko fontana ispred NSB-a i sraz timova glumaca-ica vs. pjevača-ica.

Treningu su prisustvovali za tim pjevača Ivana Banfić poznatija kao IB, vječiti mladić HR pop-rock scene Sandi Cenov i još dugovječniji roker Pero Galić uz pratnju svog banda Opća opasnost. Tim glumaca je ovaj puta predvodio Rene Bitorajac a ostali kolege i kolegice bili su zauzeti već prije dogovorenim poslovnim obavezama tako da će svoje oktansko krštenje imati na samom nastupu na autoslalomu ispred zahtievne zagrebačke publike koja dobro zna prepoznati kako glumačke i pjevačke tako i vozačke majstore.

U nekoliko sati treninga na improviziranoj autoslalom stazi koju je postavio “stari” lisac Mato Šebalj sa svim elementima autoslaloma, svi su pokazali zavidne vozačke vještine i uz pokoji koristan savjet J.Šebalja skidali su sekundu po sekundu svoja prolazna vremena,

I zato dođite svi 22.09.2019. na zagrebačke fontane na oktanski spektakl “Brzi i žestoki” autoslalom mješovitih timova glumaca-ica vs. pjevača-ica da vidimo tko je brži i spretniji a nakon toga će Sandi Cenov volan i kacigu zamijeniti gitarom i mikrofonom i sve zajedno nas zabavljati do dugo u noć.

Foto STUDIO Restart by Morgan Matijević

Zatvori