1. Službena prezentacija TOYOTA YARIS Challenge 2020.-2022. kup natjecanja 30.08.2019. na stazi Rauš u Novom Marofu

30.08.2019. Predstavljanje TOYOTA YARIS Challenge kup natjecanja

AKK DS RACING Prelog i BONUM MOTUS kao idejni začetnici i organizatori u suradnji sa generalnim partnerom TOYOTA Croatia organizirali su 30.08.2019. na stazi Rauš u N.Marofu predstavljanje novog trogodišnjeg TOYOTA YARIS Challenge kup natjecanja za Toyota službene trgovce u Hrvatskoj i za predstavnike medija. TOYOTA YARIS Challenge kup prezentirali su ispred organizatora TYC-a i generalnog partnera TOYOTE Croatia,  g. Kensuke Tscuhiya predsjednik TOYOTA Adria, g. Krešimir Bago direktor TOYOTA Croatia i g. Saša Egić direktor TYC natjecanja.

Svi prisutni su na stazi mogli isprobati 1. testni natjecateljski auto TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i TYC edition i uvjeriti se u vozne karakteristike i performanse novog kup bolida. U isto vrijeme predstavljen je i TYC službeni safety car automobil TOYOTA YARIS 1.5 VVT-i SC edition koji će biti prisutan na svim utrkama u slijedeće tri sezone održavanja TYC natjecanja od 2020.-2022.

Ovo predstavljanje TOYOTA YARIS Challenge 2020.-2022. kup natjecanja imalo je i jedno posebno iznenađenje za sve uzvanike a to je Hrvatska pretpremijera Toyota super sport modela …..nove TOYOTA SUPRA. 

Na kraju je TOYOTA SUPRA na kratkoj i tehnički zahtjevnoj stazi pokazala našoj TOYOTA YARIS 1,5 VVT-i TYC edition tko je tko u sportskoj gami TOYOTA automobila  ali se naš Yaris TYC edition nije dao smesti i pratio ju je u stopu po zavojima i pokazao da i u njemu ima itekako puno TOYOTA trkaćih gena.

TOYOTA YARIS CHALLENGE

SUPPORTED BY

KONTAKT

BONUM MOTUS d.o.o.
Toyota Yaris Challenge
Uprava: Letinčićeva 13 
Ured TYC: F.Tenchinija 2a – IV kat, 10090 Zagreb
e-mail: info@bonum-motus.hr

GENERALNI PARTNER

Zatvori